Stimați profesori și părinți!

Stimați profesori și părinți!

571
DISTRIBUIȚI

Este un moment emoționant pentru mine , pentru că am onoarea de a Vă felicita cu un nou început spre dobîndirea cunoștințelor , nu doar în calitate de părinte dar și în cea de Președinte a Fundației ”Mircea Eliade”, Fundație ce a susținut , susține și va susține Instituția Publică Liceul Teoretic ”Mircea Eliade”, instituție cu profund cuget și spirit eliadist, în activitatea de educare , instruire, îndrumare a elevilor și cadrelor didactice și implicarea în activitățile de îmbunătățire și modernizare continuă a condițiilor de studiu.

Dragi elevi!

Este prima zi de școală și este un nou început. Veniți în sălile de clasă pentru a acumula cunoștințe noi. Aveți în față nouă luni de studii pentru a consolida valorile învățământului nostru: Cunoașterea , Afirmarea, Verticalitatea! Nu uitați că anii petrecuți în școală sunt cea mai importantă investiție din viață. Munca perseverentă, corectitudinea și curiozitatea sunt elemente de bază ale succesului.

Micuților ce au pășit pentru prima dată pragul ”Împărăției Cunoștințelor”, le doresc să o  cucerească cu multă răbdare, bunăvoință și curaj, iar învățătoarele vă vor ajuta să descoperiți lucruri noi, frumoase ce vă vor trezi curiozitatea.

Stimați profesori!

Vă doresc multă inspirație în instruirea tinerii generații, discipoli setoși de carte și vă mulțumim pentru efortul depus în educarea copiilor noștri. O activitate rodnică și noi provocări intelectuale.

Stimați părinți!

Vă doresc  să aveți parte de liniște, relația cu profesorii să fie una armonioasă, iar dorința Dumneavoastră de bine pentru copii să fie răsplătită prin rezultate bune și foarte bune!

Să aveți parte de un an școlar cît mai rodnic și plin de performanțe!

 

Elena Gafton
Președintele Fundației ”Mircea Eliade”