Dragi prieteni, beneficiari și donatori

Dragi prieteni, beneficiari și donatori

106
DISTRIBUIȚI

Ultimele zile ale acestui an, sunt gata să treacă în clepsidra timpului,  iar  anul 2022 urmează să-şi deschidă calendarul cu file de năzuite speranţe şi perspective pentru fiecare dintre noi.

În atmosfera magică generată de apropierea sfintelor sărbători de iarnă, provocările anului care pleacă, devin doar o reminiscenţă, iar reușitele înregistrate rămân  demne de cinste și adâncă recunoştinţă.

         Și deoarece,  Anul Nou este cea mai optimistă sărbătoare, care  naşte speranţe dintre cele mai îndrăzneţe şi aşteptări dintre cele mai luminoase, mă face să sper la ceva mai bun, care neapărat se va întâmpla. Sper că , printr-o colaborare frumoasă, vom reuşi să cultivăm  tinerei generații spiritul de învingător, prietenie, respect şi excelenţă, le vom oferi toate condiţiile şi posibilităţile ca, împreună să ne bucurăm  de succesele şi performanţele lor pe tot parcursul noului an ce bate la uşă.

Vă doresc ca aceste sărbători, țesute cu farmec și mister să încununeze eforturile pe care le depuneți pentru atingerea obiectivelor trasate și a scopurilor propuse pentru noul an.

Cu cele mai sincere şi senine gânduri, Vă urez tuturor un An Nou cu  prosperitate şi bunăstare, inspiraţie şi optimism, bucurie, armonie, liniște sufletească, pace, lumină şi căldură în căminele Dumneavoastră.

 

Cu profundă stimă,
Gafton Elena,
Președintele Fundației ”Mircea Eliade”